Med amerikansk fotboll som största intresse

Amerikansk fotboll är en högst underhållande sport. Det är en sport som kräver styrka, smidighet och snabbhet men också intelligens och strategi. I spelet finner du mängder av regler och olika sätt att göra poäng.

Den är utan tvekan en av de mest utmanande sporterna i världen eftersom det krävs så många olika färdigheter för att bli framgångsrik i amerikansk fotboll. Spelets fysiska karaktär kräver att spelare är tillräckligt starka för att stå emot andra spelare men också tillräckligt smidiga för att ta sig runt de större spelarna och springa med bollen. Det är ett spel som går undan och kräver snabbt tänkande och reflexer.

Du kommer heller aldrig att bli uttråkad om du är ett fan av amerikansk fotboll. Det finns så många olika lag, alla med sina egna unika spelstilar. Att representera sitt favoritlag är otroligt populärt och vill du också göra det kan du handla här.

Hur populärt är det egentligen?

Enligt NFL tittade totalt cirka 208 miljoner människor på den senaste Super Bowl som är finalmatchen i ligan. Miljontals människor i både USA och internationellt ser matcherna varje vecka och för mängder av diskussioner gällande bland annat lagens olika styrkor och svagheter. Det är enkelt att konstatera att amerikansk fotboll engagerar otroligt många människor.